Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Welke suède loafers het beste bij mij passen

Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Als je op zoek bent naar een nieuw paar suède loafers om je zomergarderobe aan te vullen, heb je veel opties. Voor een hete zomerdag op het strand geef ik de voorkeur aan suède loafers met een dubbele riem of een gesp voor extra comfort en duurzaamheid. Ze zijn ook geweldig voor vrijetijdskleding, werklaarzen en vrijetijdskleding. Hieronder vindt u een vergelijking van deze verschillende keuzes en wat ik persoonlijk vind, zijn de beste suède loafers die momenteel op de markt zijn.

Ten eerste beginnen we met een paar verschillen die er echt niet toe doen. Het grootste verschil dat ik merk tussen al mijn suède loafers is dat ik meer uit mijn suède schoenen haal dan aan mijn niet-suède tegenhangers . Suède is een zeer duurzame en stijlvolle schoen waardoor het ideaal is voor werkkleding en vrijetijdskleding. Het is gewoon een beetje moeilijker om voor suède te zorgen, daarom denk ik dat de prijs gerechtvaardigd is. Beide paar Belline-modellen die ik probeerde, bleken echter zeer comfortabel en duurzaam te zijn, en ik ervoer geen pijn of ongemak in mijn hielgebieden. Ik ontdekte ook dat ze mijn voeten droog hielden, wat een ander voordeel is van suède.

Dus welke suède loafers passen het beste bij mij? Voor werk, casual en formele gelegenheden raad ik Belline's suède-assortiment aan. Voor wie op zoek is naar een meer relaxte of casual schoen, raad ik de Diesel aan met een flexibelere zool en een suède bovenwerk. Tot slot, voor degenen die een schoen nodig hebben die maximaal comfort biedt, raad ik de Baleraista aan.

Klik hier: Alberto Bellini