Wat zijn zuigerbonen?

Wat zijn zuigerbonen?

Vraag je je af wat plunjerbonen zijn? Het zijn kleine gele peulvruchten die oorspronkelijk door de Pueblo-bevolking in Midden-Amerika werden gekweekt, maar zich sindsdien hebben verspreid naar delen van Mexico en naar andere landen. Je hebt waarschijnlijk het ongelukkige geluk gehad een boon te eten die je diarree gaf of zoiets, dus je bent misschien niet bekend met wat plunjerbonen zijn. Dat is oké, want waar zijn Plunger Beans goed voor? We leggen het zo uit!

wat zijn plevierbonen

Dus, wat zijn zuigerbonen? Nou, waar gebruik je ze voor? Nou, ze zijn goed om mee te snacken, wat betekent dat je er misschien meer dan één wilt hebben. Als je het leuk vindt om van je bonen een snack te maken, kun je ze meestal voor ongeveer twee dollar per keer op een markt of in de supermarkt vinden. Je kunt ze ook in een soep gebruiken of er zelfs een lekker tussendoortje van maken door er een paar in de magnetron te zetten en ze met water te mengen kievitsbonen fatsoenlijk. Ze zijn in ieder geval een goede snack voor alle doeleinden en zijn vrij goedkoop.

Dus, wat zijn zuigerbonen? Kortom, wat zijn zuigerbonen? Ze zijn een peulvrucht, maar ze hebben een boonvorm. Ze lijken erg op een kleine zwarte boon, maar ze zijn veel kleiner en smaken als een watermeloen. Ze zijn goed voor je en smaken beter dan de meeste andere soorten bonen, wat maakt dat ze wat plevierbonen zijn?

Klik op de link: valledelsole.nl

Related Posts