Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Bullet Journal?

Veel mensen beginnen een zogenaamd "download bullet journal" te gebruiken, wat in feite een notitieboekje is waarin u kunt schrijven en waarmee u uw persoonlijke leven en zakelijke activiteiten kunt bijhouden. Dit soort dagboeken of logboeken waren een paar jaar geleden erg populair en zijn sindsdien ongelooflijk populair geworden onder ondernemers, studenten, schrijvers of zo ongeveer iedereen die het leuk vindt om zijn leven georganiseerd te houden. Wat is een bullet journal? Dit is een geweldige manier om uw doelen, dromen en ambities op te schrijven en om uw prestaties bij te houden. U kunt dit doen in een eenvoudig notitieboekje of dagboek, zodat u er altijd en overal aan kunt werken!

Wat is een bullet journal

De beste plaats om met Bullet Journal te beginnen, is vanaf de Bullet Journal-site. Bekijk eerst de officiële video, als je dat nog niet hebt gedaan, is het altijd een goed idee om nieuwe leerprocessen op te frissen. Ten tweede kun je een gratis website vinden met de naam Life Beyond the Page, waar je daadwerkelijk in een notitieboekje of logboek kunt schrijven en de prestaties en doelen van je leven kunt volgen. Ten derde heb je toegang tot een online website genaamd Trello, waar je een bord vol verschillende ideeën, taken en verzamelingen kunt samenstellen die allemaal met elkaar zijn verbonden. Met Bullet Journal-software kunt u gemakkelijk uw gedachten en ideeën ordenen, en ze ook opslaan in een of meer online digitale tijdschriften.

Kortom, bullet journals zijn buitengewoon nuttige en essentiële hulpmiddelen voor het moderne zakelijke en persoonlijke leven. Door dit soort tijdschriften te gebruiken, kunt u vrijwel alles opschrijven wat u wilt opnemen of volgen. U kunt uw doelen, dromen en ambities bijhouden en zelfs een dagboek opschrijven om de dingen op te schrijven die u gelukkig maken. Bovendien zul je ontdekken dat het een fantastische manier is om gefocust en georganiseerd te blijven, dingen op te schrijven die je graag doet, en belangrijke of leuke gebeurtenissen of herinneringen vast te leggen.

Zoek meer informatie op: http://mylovelynotebook.nl/

Related Posts