Waar kun je een mooie kersttrui kopen?

Heb je eindelijk ontdekt dat bij een geslaagd kerstfeest ook een echte kersttrui hoort? Of ben je al eerder in de ban geraakt van foute kersttruien en ben je dit jaar op zoek naar iets anders? Een kersttrui kopen online is een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar te klikken, bestellen en genieten van een kleurrijke kerst om nooit meer te vergeten. Op deze pagina kun je een aantal praktische tips vinden om snel een geslaagde kersttrui te bestellen.

Waar kun je een kersttrui kopen?

Tegen december en soms al veel eerder kun je in diverse winkels een kersttrui kopen. Sommigen zaken hebben alleen truien voor kinderen maar leuke modellen voor volwassenen zie je ook steeds vaker. Je kunt online uiteraard ook een mooie kersttrui bestellen. Dat kan vaak het hele jaar rond, zo kun je hartje zomer een trui met de Kerstman in huis halen als je dit wilt.

Zijn alle kersttruien hetzelfde?

De kwaliteit kan wel verschillen. Met name de heel goedkope kersttruien zijn vaak na een paar keer wassen wel ‘op’. Die worden echt gemaakt voor de feestdagen en zijn daarna versleten. Zeker voor volwassenen kun je beter een nette trui kopen, die kun je het hele seizoen dragen. Ook heb je dan minder last van materialen die irriteren op de huid.

Een foute trui is een goede keuze

Het kan niet gek genoeg zijn voor sommige feestgangers, toch zijn er ook zeker heel mooie truien waar je mee gezien mag worden. Met een elegante zwarte trui met gestileerde kerstdecoraties hoef je niet meer op zoek te gaan naar een ‘black tie’ ensemble of een dure jurk. Natuurlijk zijn er ook de schreeuwerige modellen waar je ogen pijn van doen. Of beter gezegd de ogen van de mensen om je heen wat voor hilarische taferelen kan zorgen. Een minimumleeftijd is er niet en je bent ook zeker nooit te oud om een trendy kersttrui te kopen.

Doe jij mee aan lelijke kersttruien dag?

In de Verenigde Staten wordt ieder jaar op de derde vrijdag in december de “lelijke kersttrui dag” georganiseerd. Op deze dag wordt iedereen aangemoedigd om een foute kersttrui te kopen en dragen. Op het werk, op school of waar je ook naartoe gaat die dag. Daar is de traditie voor ‘lelijke’ kersttruien ook begonnen, hoewel het in eerste instantie nog niet ironisch bedoeld was. Dat kwam later pas, in de jaren tachtig werden de designs in hoog tempo steeds opvallender en … lelijker? Hele families droegen dezelfde stijl truien terwijl ze eggnog lepelen en kalkoen eten met aardappelpuree. Met name de opvallende truien worden vaak met een knipoog gedragen, al zitten ze wel heerlijk!

Related Posts