Myth Of Asia

Tips voor het maken van een diamantschilderijen frame

Als u zojuist een diamantschildering hebt gekocht, bent u waarschijnlijk enthousiast over de nieuwe toevoeging aan uw interieurdecoratie. Diamond-verf kan je huis de prachtige look geven die je altijd al hebt gewild. Voordat u uw laatste aankoop doet, zijn er echter een paar dingen die u in aanmerking moet nemen. Allereerst moet u beslissen of u uw eigen schilderbenodigdheden wilt gebruiken of als u de diamanten moet kopen. Hoewel je de verf van een diamanten verfwinkel kunt kopen, vind je het misschien niet zo aantrekkelijk als je had verwacht. Het is mogelijk om je huis met diamanten te versieren en je krijgt dat mooie en gloeiende effect dat alleen diamanten kunnen bieden.

Voordat u uw definitieve beslissing doet, moet u eerst overwegen hoeveel kleuren u geïnteresseerd bent in het gebruik ervan. De diamanten komen meestal in achtentwintig en eenhonderd en zesentwintig kleuren; U hebt ook de mogelijkheid om een canvasgrootte te kiezen waarmee u verschillende kleuren kunt mengen en matchen met verschillende accentkleuren zoals goud en zilver. Wanneer u Diamond Painting koopt, moet u rekening houden met de volgende factoren:

Een beeldgrootte die groter is dan tweeënveertig centimeter zal je toestaan om het canvas te vullen met zoveel accentkleuren als je wilt. Je kunt gebruik maken van de diamanten in je diamantfoto’s om alle delen van de kamer te verdoezelen die je niet wilt worden geverfd. Je hoeft niet al je aandacht te plaatsen op het diamantschilderij. Zolang je een canvasgrootte hebt gekozen die groot genoeg is voor je kamer, kun je de accentkleuren gelijkmatig op de foto plaatsen. Het aantal kleuren dat u kiest om te schilderen in de diamantfoto is volledig aan u. Het wordt echter aanbevolen om ten minste drie kleuren in een bepaalde kamer te gebruiken.

Het volgende dat je moet overwegen wanneer je Diamond-schilderij koopt, is de grootte van de ronde kralen die je gebruikt. Koop genoeg kralen om de kleur van je muren te matchen. Deze kralen worden dan bovenop je canvas geplaatst. Koop een boorkit en boor je een weg langs je canvas totdat je de bovenkant van de foto kunt bereiken. Zodra je helemaal rond de foto hebt geboord, is het tijd om de kralen op je canvas in hetzelfde patroon te strijken dat je ze op de stoel hebt gevoerd.

Met de boorboor wil je zes gaten op de bodem van je canvas boren en twaalf langs de top. Hiermee kunt u elke vierkante inch van uw schildergebied bedekken, wat de meeste mensen zouden willen. Wanneer u uw korrels op het canvas stringt, is het belangrijk om te onthouden om ze volledige dekking te reiken. Als u ze gedeeltelijke dekking string, bedekt u slechts een deel van de afbeelding.

Om je diamantschilderkit te voltooien, wil je een stuk lint kopen en een potlood. Met je volledige boorboor je een gat in het fotolijst, en dan door het gat, teken je een regel in het midden van het frame. Teken met je potlood een lijn die drie centimeter van de bodem van het frame gaat, en nog een centimeter van de bodem. Deze lijnen zullen dienen als een gids voor uw lint om te volgen, en het geeft u de exacte meting die u nodig heeft voor uw frame.

Kijk voor meer informatie op mythofasia.nl   

Related Posts