rijopleidingen

Hoe defensieve rijcursussen u geld kunnen besparen op autoverzekering

Wat is een opleiding van de chauffeurs?

Dit is de korte educatieve cursus die wordt aangeboden in een klaslokaal instelling om jonge personen op te voeden en te trainen op veilige rijpraktijken. Drivers Education, ook aangeduid als bestuurders ED, stuurprogramma’s training, of gewoon rijcursussen, is een formele cursus of programma dat een persoon voorbereidt om een rijbewijs of andere bestuurdersregistratie te verkrijgen na het succesvol afronden van de cursus. De cursus moet worden goedgekeurd door een ML Opleidingen, die certificeert dat de cursus is voltooid.

Op de Show Discovery, John W. Weatherborn, een Texas Highway Patrol-officier, zegt dat sommige chauffeurs defensieve rijcursussen nemen om zich voor te bereiden op wat een onvermijdelijke crash zou kunnen zijn terwijl ze op de weg zijn. Je weet nooit wanneer je een andere automobilist krijgt, en daarom moet je voorbereid zijn op iets dat kan gebeuren, zei Weatherborn. Ik zie dat veel mensen die cursussen in de hoop innemen die als ze betrokken zijn bij een ongeluk, ze bereid zullen zijn om het aan te pakken. Volgens politie-ondervindende experts zoals Police Officer Edmond Durning zijn botsingen de belangrijkste oorzaak van sterfgevallen onder chauffeurs, en de meeste mensen die betrokken zijn bij een botsing die niet overleven.

Volgens George W. Bush, gouverneur van Texas, zijn defensieve rijcursussen belangrijk omdat fietsers, voetgangers en automobilisten op de hoogte moeten zijn van hun omgeving en hoe ze gevaarlijke situaties op de wegen moeten voorkomen. In feite zei George W. Bush, geen verkeersongevallen moeten worden behandeld als een zero sum-game. Elke automobilist die betrokken is bij een van deze ongevallen mag niet worden behandeld als een vervanging voor de bestuurder van een ander voertuig. Volgens transportsecretaris James R. Bentley zijn er veel voordelen van defensieve rijcursussen. Stuurprogramma’s weten bijvoorbeeld hoe ze moeten omgaan met situaties met hoog risico, zoals achter-end botsingen, rollovers, handsignalen die stoppen of draaien, andere verkeersovertredingen en hit-and-run-cases.

Veel online rijscholen bieden defensieve rijtechnieken en online cursussen in tal van verschillende soorten van deze technieken. Sommige omvatten gesimuleerde crashes, video-simulaties, klaslokalen en het gebruik van gevarenborden en lichten. Veel verdedigende scholen bieden ook geavanceerde drivercursussen en defensieve rijvaardighedentraining. Een defensieve rijschool in Maryland is bijvoorbeeld een van de slechts enkele online scholen die video-instructie van verkeerswetten, veilige rijpraktijken, EHBO-procedures, de American Automobile Installation Code en de National Skyway Traffic Safety Administration Snelway verkeersstudie bieden. Er zijn ook online cursussen in Virginia, Massachusetts, Washington D.C., Florida, Californië en New Jersey.

Deze cursussen zijn ontworpen om bestuurders voor te bereiden op wat er met hen kan gebeuren terwijl achter het stuur van hun auto’s.

Volgens Miami Dade County Police Department Spokeson Det Chief Daniel Caviezel, wanneer mensen defensieve rijcursussen nemen, leren ze hoe ze in bepaalde situaties kunnen reageren terwijl ze op de weg zijn. Hij verklaarde dat de cursussen ook ontworpen zijn om bestuurders te onderwijzen over de veiligheidstoestand op de weg en hoe verantwoordelijk te zijn met uw voertuig. Sommige van de gevaren die kunnen optreden tijdens het rijden zijn een skid-stuur in een boom verpletteren of een voertuig die een stoep raken, die ernstig letsel of de dood kan veroorzaken. Bovendien, als de bestuurder hun voertuig niet goed inhoudt, kunnen ze geen gas of crashen in een hek of een andere auto.

Bij deel te nemen aan defensieve rijcursussen, leren deelnemers veilig te handelen en te verzorgen voor hun voertuigen. Dit omvat de juiste noodstappen als hun auto plotseling breekt of als hun motor stopt met werken. De meeste autoverzekeringsmaatschappijen bieden kortingen voor veilig rijden, waardoor deze cursussen nog belangrijker zijn. In feite vereisen veel staten automobilisten om defensieve rijcursussen te nemen voordat ze de dekking van de autoverzekeringen kunnen verkrijgen. Bovendien geven de meeste autoverzekeringsmaatschappijen een percentage vermindering van bestuurders die defensieve rijcursussen hebben voltooid.

Neem een ​​kijkje op deze website: ml-opleidingen.nl

Related Posts