travelers notebook

Een Midori Notebook Review – Werkt het Echt?

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf Midori een zeer positieve reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende fabrikanten van reisaccessoires. De producten zijn over het algemeen ontworpen om aan de behoeften van reizigers te voldoen en ze toch een gevoel voor stijl te geven. Deze accessoires variëren van bagage en rugzakken tot kleding. Vandaag zullen we in deze Midori-recensie kijken naar de Midori Traveler’s Guide en de aanschaf van notebook-notebooks.

De Midori Traveler’s Guide is een van de vele accessoires die zijn ontworpen voor op reis en is al meer dan 20 jaar een favoriet onder reizigers. Dit is de basiskit voor beginners voor de Traveler’s notebook van normaal formaat. Het wordt geleverd in een bundel met een zwarte leren omslag met een zachte suède voering, een doorzichtig, blanco, lichtgewicht notitieboekje en een zwarte of bruine leren riem. Het eenvoudige en bescheiden ontwerp is zelfverzekerd op een onopvallende subtiele manier. De zachte suède voering van de leren riem geeft het notebook een elegantere uitstraling dan andere, meer basic notebooks.

De Midori Traveler’s Guide is gemakkelijk mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor uw computer. Het heeft een comfortabele draagbeugel die is gemaakt van zacht leer. Het heeft ook een kliksluiting. Het kan plat worden opgevouwen om in te pakken voor op reis, en het heeft een ontwerp met twee zakken en een ritssluiting aan de bovenkant.

Het Midori Traveler’s Guide-notitieboek met gemiddelde dichtheid is net zo populair als het standaardmodel. De standaard notebook is geen slechte koop, maar er zijn zoveel geweldige functies dat de versie met gemiddelde dichtheid moeilijk te verslaan is. Het heeft een dikke leren tas met een gewatteerde binnenvoering die uw documenten veilig opbergt en tegelijkertijd een stevige buitenschaal biedt. Het heeft ook twee buitenvakken aan beide zijden van de notebook. Aan de binnenkant van het buitenvak bevinden zich extra binnenvakken met ritssluiting, met aan de andere kant een vak met ritssluiting. De andere kant van de notebook heeft een gaasvak voor documenten.

De aanschaf van de Midori Notebook-Notebook in deze Midori Review is een geweldige manier om uw reisgenoot overal mee naartoe te nemen. Als u contact wilt houden met vrienden en familie, kunt u dat met het Traveler’s Guide-notitieboekje doen. Het is ook een geweldig hulpmiddel voor uw laptop, zodat u niet met een tas hoeft te sjouwen.

Naar mijn mening is de Midori Traveler’s Guide een van de beste producten die momenteel op de markt zijn, maar ik geef toe dat sommige mensen zullen worden afgeschrikt door de prijs. Als je de prijs vergelijkt met andere vergelijkbare producten in dezelfde categorie, zoals de Apple MacBook Pro, lijkt het prijskaartje van de notebook enigszins te ontbreken. De mid-density versie biedt dezelfde hoeveelheid geheugen als de full-size Apple MacBook Pro en heeft ook een verlicht toetsenbord.

Voor mensen die meer willen weten over dit merk notebook biedt de Midori Notebook Review meer dan voldoende informatie. om uw beslissing te nemen. Technisch gezien is dit een geweldig product, met een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en een solide constructie.

Mylovelynotebook.nl

Related Posts