Een makelaar kiezen bij het kopen van een huis

Een makelaar kiezen bij het kopen van een huis

Makelaar

Voordat u een makelaar kiest, zijn er een paar dingen die u moet weten. Ten eerste moeten makelaars eerlijk en transparant zijn. Het is hun taak om de juiste vragen te stellen bij het presenteren van een woning. Maar in het geval dat ze te veel vragen stellen, kunnen ze de overhand hebben, en je kunt ze geen fout verwijten. Ten tweede is het uw verantwoordelijkheid om ook vragen te stellen aan de makelaar Anderz Makelaar Groningen aankoopmakelaar | verkoopmakelaar. Dit zal hen helpen om uw wensen te matchen met een woning.

Een goede makelaar heeft een idee van de marktprijzen en kan u vertellen wat realistisch is voor uw behoeften. Ze zullen ook weten of er een speciale koper is. Ten slotte is een makelaar over het algemeen bereid om te onderhandelen over zijn commissietarief als u hem de juiste vragen stelt. U mag uw vraagprijs pas aan de makelaar bekendmaken als deze uw woning heeft getaxeerd. Als u het zich echter kunt veroorloven om te wachten tot ze het hebben beoordeeld, moet u overwegen dit te doen.

De makelaar die u kiest, moet een bewezen staat van dienst hebben in het verkopen van huizen in de omgeving. Vraag hen hoeveel huizen ze het afgelopen jaar hebben verkocht. Een goede makelaar heeft een reputatie bij andere vastgoedprofessionals en zal voor je vechten totdat hij of zij blauw in het gezicht is. Als u echter een onroerend goed koopt in een stad of dorp dat bekend staat om zijn onroerendgoedmarkt, moet u op zoek gaan naar een makelaar met een goed begrip van de lokale onroerendgoedmarkt.

Klik hier: Anderz Makelaar Groningen

Related Posts