Domeinnaam kopen, hoe doe je dat?

Bij het kopen van een website, of via een website-ontwerp of gewoon een website, je kunt je afvragen hoe om te gaan over het maken van een domein naam kopen. Een domein naam te koop-overeenkomst, ook wel een domein registratie van een overeenkomst, zoals de huur van een pand waar uw bedrijf is leasen of huren is het gebruik van uw eigen web-adres naar een ander bedrijf. Dit wordt vaak gedaan wanneer het kopen van een website of domein.

Check first!

Een domein kan worden gekocht tegen een goedkoop tarief, maar je zal ook moeten betalen voor het domein registrar. Sommige soorten worden gebruikt echter vaker voor, dus het is belangrijk om de beperkingen op hen. Hier zijn enkele voorbeelden van voorkomende soorten domeinnamen die mensen kopen en te registreren. Eerst is het belangrijk om een domeinnaam check uit te voeren.

  • .com – Dit is een veel voorkomende naam en wordt het meest gebruikt door mensen. Dit domein is ook de duurste. Domein naam te koop-overeenkomsten vaak een clausule bevatten die bepaalt dat als de koper van het domein is niet tevreden met de geleverde diensten, dienen zij onmiddellijk te melden aan de domeinnaambeheerder. Registratie van een domeinnaam kunt ook een bepaling bevatten die het mogelijk maakt de registrant te vernieuwen hun naam een jaar na de aankoop.
  • .netto – Dit is een populair type ook. Naast een zeer populaire domeinnaam, het is ook vrij goedkoop. In het algemeen, de aankoop van dit domein gaat om een kleine aanbetaling, die meestal minder dan $100. De aanschaf van dit type domein ook kan de registrant te vernieuwen, de naam voor een periode van één jaar na aankoop. Echter, sommige bedrijven vereisen dat de registrant om een vergoeding te betalen als ze willen vernieuwen hun naam.
  • .org – Dit domein wordt vaak gebruikt door non-profit organisaties en educatieve instellingen. Bij het registreren van dit soort domein, kunnen mensen kiezen uit een willekeurige combinatie van letters, cijfers en koppeltekens. Hoewel dit een duurdere optie, mensen kunnen vernieuwen, de naam voor een jaar. Na de inschrijving verstrijkt, de registrant is verantwoordelijk voor het betalen van een extra vergoeding, vermeerderd met de kosten van de vernieuwing. Deze optie is steeds populairder geworden onder personen die willen naar eigen a.org domein, maar niet de financiële middelen om het te kopen.

De meeste van deze domein naam te koop-overeenkomsten hebben een gedeelte dat legt de aard van het domein en de beperkingen op. Als een bedrijf is nieuw of de registrant wensen voor de aankoop van een nieuw domein, dan is het raadzaam om dit gedeelte zorgvuldig te lezen om ervoor te zorgen dat ze begrijpen wat de beperkingen zijn vóór de ondertekening van de koopovereenkomst.

Meer informatie op de website van Eigen Domein: https://eigen-domein.com/domeinnaam/domeinnaam-check/

Related Posts