btt token

Bestanden downloaden met Bit Torrent – Hoe u het meeste uit deze nieuwe internettrend kunt halen

Als je BitTorrent hebt gebruikt om bestanden te downloaden, ben je misschien de BitTorrent Rate BTT-token-service tegengekomen. Dit is een van de vele nieuwe methoden die sommige mensen gebruiken om op elk moment onbeperkte snelle toegang te krijgen tot een groot aantal bestanden. Het concept is simpel: als u zich abonneert op een Bit Torrent-client, krijgt u toegang tot een groep peers die elk ervoor kiezen om zich voor de service aan te melden voor een bepaalde vergoeding. Als je geïnteresseerd bent in wat dit allemaal voor jou betekent, lees dan verder!

Ten eerste moet je weten dat Bit-torrent werkt door Bit-torrent-“bundels” te maken. Deze bundels bevatten meerdere kleine onderdelen die, wanneer ze worden gedownload en gelezen, als één compleet bestand kunnen worden gedownload. Deze bestanden worden over het algemeen “peer” -bestanden genoemd en er zijn twee redenen waarom ze op deze manier werken. Ten eerste maken ze het downloadproces gemakkelijk, omdat je alleen een specifiek bestand hoeft te selecteren om te downloaden van één “peer” in plaats van naar elke website afzonderlijk te gaan. Ten tweede genereren ze veel uniek potentieel verkeer naar de websites waarvan de individuele torrent-clients willen downloaden.

Om te beginnen, zoek je gewoon een BitTorrent client, log je in op je account en kies je de knop gemarkeerd met “Bestand maken”. U ziet twee opties; kies degene die het beste bij je past en plak de link die je wilt delen op je sociale mediasites of e-mailaccount. Wacht een paar minuten terwijl de door u gekozen peer-to-peer-sites de bestanden naar uw desktop of laptop downloaden. Nadat ze klaar zijn, kunt u doorgaan en de bestanden bekijken die u zojuist hebt gedownload.

Afhankelijk van je Bit-torrent-client, kun je mogelijk een onbeperkt aantal bestanden krijgen door er meer dan één actief te hebben.

Bij sommige van de grotere clients kunt u zelfs gratis bestanden bewaren voordat u ze moet kopen. Houd er rekening mee dat deze functie meestal niet van toepassing is als u kiest voor een maandelijks abonnement, zoals bij een eenmalige vergoeding.

Een belangrijke factor waarmee u rekening moet houden voordat u een Bit-torrent-client kiest, is de snelheid. Hoe sneller je download, hoe lager de snelheidslimiet die je instelt en vice versa. U wilt geen honderden bestanden per dag downloaden, maar tegelijkertijd ook niet duizenden per dag.

Dus wat is het antwoord? Gebruik gewoon een betrouwbare Bit-torrent-client die een onbeperkte bestandsoverdrachtsnelheid biedt. U bespaart hierdoor veel geld en tijd, aangezien het veel sneller zal zijn dan gewone sites voor het delen van bestanden. Het stelt u ook in staat om beperkingen op de site voor het delen van bestanden te omzeilen.

Lees hier meer BitcoinMeester