5 tips om u te helpen een animatiefilm te maken

5 tips om u te helpen een animatiefilm te maken

Animatiefilms en korte films zijn het gesprek van de dag geweest op festivals als Sundance, en Disney Channel heeft zelfs een geanimeerde televisieserie gemaakt voor kleuters, genaamd After Animals. Als je altijd al een animatiefilmmaker wilde worden, maar je bent geïntimideerd vanwege de technische aspecten van het maken ervan, dan is er een oplossing voor jou. Je hoeft niet naar school om een animatiefilm te leren maken. Hier zijn 5 tips om je te helpen je eigen animatiefilm te maken:

Laat het maken door een ervaren professional – Het maakt niet uit of je een korte film of een speelfilm maakt, je hebt iemand met ervaring nodig om je te helpen een geweldige animatie te maken. Een professionele animator heeft een schat aan kennis en kan u begeleiden van het concept tot de uiteindelijke film View Glue. Hoewel u met sommige van uw idee├źn de basis misschien zelf kunt doen, zal een professional het u gemakkelijk maken, zodat u zich kunt concentreren op het perfect maken van uw animatiefilm. Je wilt niets weglaten. Een goede animatiefilm moet op tijd en binnen budget af zijn.

Leer van je fouten – Niemand wordt geboren en weet hoe je een film moet animeren. Dus voordat u dit alleen probeert te doen, moet u zich realiseren dat er fouten zullen gebeuren. Laat je niet ontmoedigen en geef je idee gewoon op. De meest succesvolle korte films zijn niet van de ene op de andere dag gemaakt, en ze zijn ook niet gemaakt door iemand die geen ervaring heeft met het maken van korte animatiefilms. Het kost geduld en tijd om te leren hoe je dit moet doen, en het kost veel moeite om van je fouten te leren.

Voor meer informatie zie: View Glue