vlees

4 drugsvrije keukenremedies voor gegrild voedsel

Van ontbijtkippen tot langzaam gegaarde steaks, het veelzijdige en smakelijke vlees bij uitstek voor menig BBQ-liefhebber is hamburger.

Hamburgers zijn veelzijdig omdat ze kunnen worden geserveerd als een sandwich met een open voorkant op volkorenbrood of in dunne plakjes om een heerlijke sandwich te maken. Ze zijn gemakkelijk te koken en ook leuk om te eten, waardoor ze een favoriet zijn voor gezinnen die samen een nacht buiten willen doorbrengen.

Hamburgers zijn het hoofdvoedsel van Amerikaanse cowboys en pioniers, maar nu is het hartige vlees verkrijgbaar bij kruidenierswinkels in het hele land. Om ze vochtig en smaakvol te houden, grilt u ze aan spiesjes of stoomt u ze in het druipwater van een rookmand. Koop mager rundvlees, biefstuk, rib-eye of T-bone, snijd tot bijna het bot en bak in de oven of kook in de loop van de dag. Gemakkelijk op te schalen en handig, hamburgers en steak zijn de perfecte oplossing voor groepen van elk formaat.

Snijd voor kleine groepen in dunne plakjes en kook samen met een runderstoofpot of chili. Gebruik voor grotere groepen een rotisserie-oven of roker om urenlang grote stukken te roken. Geraspte Tri-Tips Rundvlees en Kip, gemengd tot pasteitjes en gebakken met groenten, zijn een geweldige optie voor grote groepen. Gekookte tri-tip ossenhaas en kip gestoofd met groenten voor een gemakkelijke maaltijd waar iedereen van kan genieten.

Als barbecueën niet genoeg is, kunt u met vleesrekken, rotisserie-rokers en gasrokers vlees bereiden zonder dat het zichtbaar is onder de grill.

Barbecueën op een houten rooster, gasroker of spiesgrill is erg populair en gemakkelijk te doen. Vlees moet in lagen worden gesneden en dik worden gesneden voor de beste resultaten.

De laatste pro-tip is om uw vlees te behandelen voordat u het grilt of rookt. Je kunt een fles rum kopen om het een mooie glans te geven. Dit werkt heel goed als marinade en voorkomt dat je vlees te veel uitdroogt voordat het proces begint. Een andere manier om te voorkomen dat droog vlees een probleem wordt, is door het een nacht in water en azijn te laten weken. Wrijf dit op uw runderborst of rotisserie voor extra vocht en helpt uw vlees langer mee te gaan tijdens het grill- of rookproces.

Dus, hoe smaakt uw vlees als u deze eenvoudig aan te brengen wijzigingen heeft aangebracht?

De meeste mensen vinden hun vlees wat zoeter en sappiger. Gerookt vlees dat een nacht in azijn en water is gemarineerd, smaakt beter en is smakelijker dan wanneer het alleen gegrild of gerookt is. U kunt met verschillende ingrediënten experimenteren om unieke, medicijnvrije rundvlees-, varkensvlees-, kip- of visgerechten te maken. Als je bereid bent om de tijd te nemen om thuis je eigen maaltijden te bereiden in plaats van te vertrouwen op het voorverpakte, voorverwerkte voedsel dat verkrijgbaar is in de supermarkt, dan kan het koken van je eigen maaltijden veel gezonder en lonender zijn dan uit eten gaan.

Probeer deze website: cooltomeatyou.nl

Related Posts